Filmkring Venray

 

Verkoop 2017/2018 is begonnen, de Filmkring abonnementen zijn verkrijgbaar aan de kassa van de bioscoop.
Indien de kassa beneden gesloten is, worden ze ook op de eerste verdieping verkocht aan de snoepbalie.


Inmiddels zijn de eerste zes films bekend, evenals de bijbehorende data. Hieronder het overzicht van het nieuwe seizoen.In het 55ste jaar van haar bestaan biedt de Filmkring van Venray u wederom een serie met zorg uitgekozen films van hoge kwaliteit in een programma vol variatie aan. Zoals ieder jaar selecteren wij een zo breed mogelijk aanbod van films uit de hele wereld.

De laatste jaren krijgt onze filmkring een sterk stijgende belangstelling. Niet verwonderlijk, want zowel het goede filmprogramma als de aantrekkelijke ticketprijs trekt steeds meer bezoekers over de streep om vaker naar de bioscoop te gaan.

Een abonnement biedt de volgende voordelen:

  1. Een lage prijs van € 38,50 voor zeven met zorg geselecteerde films.
  2. Een keuze uit 2x vier avondvoorstellingen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag ( 20.00 u ) en 2x op zondagmiddag ( 16.00 )
  3. Een uitgebreid aanbod van acht films waarvan u er zeven kunt kiezen. De achste film is te bezoeken tegen het sterk gereduceerde tarief van € 5,00. Mocht u een film gemist hebben, dan hoeft u uiteraard de laatse voorstelling niet bij te betalen. U heeft tenslotte betaald voor zeven films.
  4. Het abonnement "dwingt" u om éénmaal per maand naar de bioscoop te gaan voor een gezellig avondje uit. Voor of na de film kunt u naar één van de vele horeca gelegenheden gelegen in nabijheid van ons theater.
  5. In het begin van het nieuwe seizoen, ontvangt u bij de eerste film een inleiding van alle films geschreven door het bestuur van de filmkring. Het nieuwe seizoen start traditie getrouw eind september / begin oktober. Namens Luxor Theater Venray en het bestuur van de filmkring weten wij u ieder seizoen weer een gevarieerd top programma aan te bieden.

 

 

 Film 7)
12, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 24, 25 april 2018


In een geheime onderzoeksbasis tijdens de Koude Oorlog sluit een conciërge vriendschap met een mysterieuze amfibieman, die daar gevangen wordt gehouden.


Film 8)
10, 13, 14, 15, 16, 17, 20, 21, 22, 23 mei 2018

De transseksuele Marina heeft al jarenlang een relatie met de twintig jaar oudere Orlando. Als hij onverwachts komt te overlijden staat haar hele leven op losse schreven. De dokters vermoeden dat Marina iets te maken heeft met Orlando's dood en zijn familie sluit haar volledig buiten. Marina mag niet eens op de begrafenis komen maar Marina vecht terug.