Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Per 1 juni weer open.


Eindelijk, vanaf 1 juni zijn we weer geopend.
Wij zijn er klaar voor en wij hopen dat u dat ook bent. Echter, in deze vreemde tijden zal ook het bioscoop bezoek "anders" zijn dan dat u gewent bent. 
Er zijn aanpassingen van onze kant, maar wij verwachten ook aanpassingen van uw kant. Dit om u maar zeker ons personeel te beschermen tegen het virus waar we al zo lang van in de ban zijn.

Wij zijn dus weer open en doen dit onder strikt protocool, zoals opgesteld door de NVBF, onze overkoepelende organisastie. Alleen zo, kunnen wij uw en onze veiligheid garanderen.

Wat veranderd er?
De eerste stap naar heropening is een fase waarin we slechts 30 bezoekers per zaal toe mogen laten. Dit is erg weinig, maar door deze maatregel heeft u genoeg ruimte en kunnen wij makkelijk de 1,5 meter garanderen. Tickets worden online verkocht, u betaald via Ideal en u krijgt uw QR code via sms en/of uw e-mail gestuurd. Het tonen van deze QR code is genoeg. Mocht het onverhoopt niet lukken om uw kaartjes online te kopen, dan bieden wij de mogelijkheid om op het laatste moment, toch uw kaartjes in de bioscoop te kopen. Echter, gereserveerde kaarten gaan altijd vóór losse verkoop, dus als het maximum van 30 bezoekers in de zaal zit, dan kunnen wij u niet meer binnen laten. Ons advies is dan ook altijd via onze site de kaarten te kopen.
( Let wel, reserveren kan dus niet! )
U kunt niet meer, zoals u gewent bent, gaan zitten waar u wilt. De plaatsen worden door één van onze medewerkers aangewezen. Uiteraard kunnen wij zeker in de beginfase rekening houden met uw wensen, maar, altijd op gepaste afstand van andere bezoekers. Er zullen geen pauze's ingelast worden, maar uiteraard is ons verkoopbuffet op de eerste verdieping open voor consumpties, vóór het begin van de voorstelling zodat u in de zaal gewoon kunt genieten van uw drankje, popcorn of een andere versnapering. Het gebruik van het toilet wordt afgeraden, maar uiteraard zijn deze gewoon open mocht de nood hoog zijn.
Dit zijn slechts een paar veranderingen die er gaan gebeuren. Hieronder staat het volledige protocool zoals wij vanuit de NVBF ontvangen hebben:

1)  Kom niet naar de bioscoop als jezelf of iemand uit hetzelfde huishouden verkouden bent of griepklachten hebt.
2) Houdt 1,5 meter afstand van andere personen, zowel in de bioscoop alsook in de omgeving ervan.
3) Kom met maximaal 2 personen of je huishouden ( gezin of partners) naar de bioscoop. Maak je ook als zodanig bekend bij de medewerker van het theater. Kinderen t/m 12 jaar mogen wel gezamelijk, in groter groepsverband, een voorstelling bezoeken, mits de volwassenen onderling 1,5 meter in acht nemen.
4) Koop toegangskaarten van tevoren online via de website. Indien dit niet mogelijk is, koop uw kaarten aan het loket en en betaal met pin of liever nog contactloos.
5) U maakt vooraf ( bij binnenkomst) kenbaar aan de bioscoop dat u een voorstelling komt bekijken in ons theater. na goedkeuring van personeel bent u welkom.
6) Gelieve niet eerder dan15 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn. 
7) Direct na de voorstelling de bioscoop verlaten op aanwijzing van het personeel. Dit kan via de normale routing zijn, maar kan ook via de nooduitgang zijn.
8) Vermijd het openbaar vervoer daar waar kan. gratis parkeren in nabijheid van de bioscoop met blauwe schijf.Wij hopen u vanaf 1 juni weer te mogen begroeten in ons theater. Wij hebben er zin in, hopelijk u ook!


Namens de directie.
Jeroen Cattoir.