adverteren

adverteren

 

Net als bekende sterren schitteren op het witte doek? CineFox biedt u deze kans! CineFox is marktleider op het gebied van lokale en regionale reclame op filmdoeken. Ook in ons theater kunt u op een leuke doeltreffende manier adverteren. Wordt uw reclame binnenkort bij ons voor élke voorstelling vertoond? Reclame in de bioscoop is erg interessant, hier een aantal voordelen.

 

1) Het bereik is groot. Het aantal bioscoopbezoeken is de laatste jaren historisch hoog. In 2014 bezochten 30,8 miljoen mensen de bioscoop.
2) Reclame in de bioscoop is betaalbaar. Ook voor kleinere ondernemers.

3) Uw doelgroep is een avondje uit en heeft de juiste ontspannen stemming.
4) Bioscoopreclame is sterk indringend en de kans op afleiding is klein. Dit intense contact leidt tot een positievere verwerking van uw boodschap.
5) Bioscoopreclame is onderdeel van het bioscoopbezoek en bezoekers ervaren het – in tegenstelling tot veel andere media – niet als storend.

 

CineFox biedt adverteerders een totaalpakket van vervaardiging en plaatsing van de reclame-uiting. En dit alles voor slechts de prijs van een krantenadvertentie! Alle bioscopen zijn voorzien van de modernste apparatuur waardoor wij bewegende reclame-uitingen vertonen, wat uw reclame nog meer impact geeft. Daarnaast zijn de uitingen hierdoor van hoogwaardige kwaliteit.

 

Voor meer informatie en prijzen neemt u contact op met:

 

CineFox Bioscoop- en Theaterreclame BV