Schrijf je gratis in!
 Home Reserveren Programma Filmkring Kids 3D! Verwacht Informatie Ladiesnight
VANDAAG »
MA 20-04-2015
DI 21-04-2015
WO 22-04-2015
ZA 18-07-2015
American Sniper
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomt
American Sniper

 Klik op een tijdstip om te reserveren:

21:00 uur

Oorlogsfilm met Bradley Cooper als scherpschutter Chris Kyle die de meeste dodelijke slachtoffers maakte in de geschiedenis van het Amerikaanse leger....

U.S. Navy SEAL Chris Kyle gaat naar Irak met slechts één missie: zijn wapenbroeders beschermen. Met zijn vaste hand redt hij talloze levens op het slagveld en dankzij de verhalen over zijn heldenmoed krijgt hij al snel de bijnaam 'Legend'. Er wordt een prijs op zijn hoofd gezet en hij wordt het doelwit van rebellen. Ondanks het gevaar, en de tol die het eist van het thuisfront, gaat Chris in totaal vier keer naar Irak en wordt hij het levende symbool van het SEAL-motto: Nooit iemand achterlaten. Maar eenmaal thuis komt hij er al snel achter dat het de oorlog is die hij niet kan achterlaten.

Genre
oorlogsthriller

Regie
Clint Eastwood

Cast
Bradley Cooper - Sienna Miller

Bloed, Zweet & Tranen
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Bloed, Zweet & Tranen

 Klik op een tijdstip om te reserveren:

16:00 uur
18:30 uur
21:00 uur

Biopic over de Nederlandse zanger André Hazes....

In de film worden de drie belangrijkste fases uit het leven van André Hazes verteld; zijn rauwe jeugd en de ontdekking door Johnny Kraaykamp op de Albert Cuypmarkt in de jaren '60, zijn doorbraak in de jaren '80 met de hits als 'Zeg Maar Niets Meer', 'Een Beetje Verliefd' en 'Ik Meen 't' en zijn moeizame laatste maanden in 2004. In deze laatste fase voor zijn dood worstelt hij met zijn heftige verleden, zijn verslechterde gezondheid en de angst voor wat hem te wachten staat. Zal hij, dé volkszanger van Nederland, nog één keer schitteren in een uitverkochte Arena?

Genre
Drama, Nederlandstalig

Regie
Diederick Koopal

Cast
Hadewich Minis - Martijn Fischer

Boyhood
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Boyhood

 Klik op een tijdstip om te reserveren:

16:00 uur

Drama waaraan regisseur Richard Linklater twaalf jaar lang werkte met dezelfde acteurs, over een gescheiden koppel dat hun zoon probeert op te voeden....

De dromerige Mason groeit letterlijk voor onze ogen op van klein jongetje tot man. We volgen ook zijn zus Samantha en hun gescheiden ouders. Terwijl de jaren voorbij glijden, zien we hoe elk van hen omgaat met nieuwe fases in hun leven en hoe hun banden onderling veranderen. Mason leert dat volwassen worden niet gaat zonder vallen en opstaan.

Dit drama is een uniek project in de filmgeschiedenis. Vanaf 2002 nam regisseur Richard Linklater over een periode van twaalf jaar scènes op met dezelfde acteurs - Patricia Arquette, Ethan Hawke, de jonge Ellar Coltrane en zijn eigen dochter Lorelei Linklater - en schetst met Boyhood een herkenbaar portret over opgroeien, het vormen van een eigen identiteit, het familieleven en het genadeloze verstrijken van de tijd. Patricia Arquette won een Oscar voor haar bijrol als moeder van Mason.

Genre
Drama

Regie
Richard Linklater

Cast
Ethan Hawke - Ellar Coltrane - Patricia Arquette

Cinderella ( NL )
Alle leeftijdenVanaf 9 jaar en ouder
Cinderella ( NL )

 Klik op een tijdstip om te reserveren:

13:30 uur

Live-action versie van het bekende sprookje Assepoester met Lily James in de titelrol.... Nederlands gesproken.

Nadat Ella's moeder overlijdt, trouwt haar vader opnieuw. Ella wil haar liefhebbende vader graag bijstaan, en verwelkomt haar nieuwe stiefmoeder en haar dochters Anastasia en Drisella in hun huis. Maar wanneer Ella's vader onverwachts overlijdt, is ze overgeleverd aan een jaloerse en wrede nieuwe familie. Wanneer Ella uiteindelijk niets meer is dan een dienstmeisje groezelig van de as, en hatelijk 'Assepoester' genoemd wordt, zou het makkelijk zijn om de hoop op te geven. Maar ondanks alles wat ze te verduren krijgt, is Ella vastbesloten om de laatste woorden van haar moeder in ere te houden, en 'dapper en vriendelijk te zijn'.

Genre
live Action

Regie
Kenneth Branagh

Cast
Lily James, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Ben Chaplin, Holliday Grainger

Divergent Series :Insurgent 3D
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Divergent Series :Insurgent 3D

 Klik op een tijdstip om te reserveren:

18:30 uur

Vervolg op de sciencefictionfilm 'Divergent' met Shailene Woodley in de hoofdrol....

Tris heeft het steeds moeilijker, ze zoekt voor bondgenoten en antwoorden in hetgeen wat is overgebleven van het futuristische Chicago. Tris en Four zijn voortvluchtigen en worden achternagezeten door Jeanine, de leider van de factie Eruditie. In een race tegen de klok moeten ze uitzoeken waar de familie van Tris zijn leven voor heeft gegeven en waarom de leiders van Eruditie er alles aan doen om ze tegen te houden. Achtervolgd door hun keuzes in het verleden, zijn zij wanhopig om hun geliefden te beschermen en worden Tris en Four met de ene na de andere onmogelijke uitdaging geconfronteerd. Langzaam maar zeker ontrafelen zij de waarheid over hun verleden en uiteindelijk over de toekomst van hun wereld.

Genre
Sciene Fiction

Regie
Robert Schwentke

Cast
Shailene Woodley, Theo James, Ansel Elgort, Kate Winslet, Naomi Watts

Fast & Furious 7
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Fast & Furious 7

 Klik op een tijdstip om te reserveren:

16:00 uur
18:30 uur
21:05 uur

Vervolgfilm waarin waarin Jason Statham wraak wil nemen op Vin Diesel en zijn crew, omdat hij hen verantwoordelijk houdt voor de dood van zijn broer...

De crew van Dominic Toretto rijdt nog steeds in supersnelle bolides, maar komt dit keer 'gewoon' uit een vliegtuig vallen. Ze moeten uit handen proberen te blijven van Ian Shaw, die wraak wil nemen op Dominic voor de dood van zijn broer.

Genre
Aktie

Cast
Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez

Fifty Shades Of Grey
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin seks voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Fifty Shades Of Grey

 Klik op een tijdstip om te reserveren:

21:00 uur

Verfilming van het eerste boek van E.L. James over de sm-relatie tussen de rijke zakenman Christian Grey en studente Anastasia Steele....

Fifty Shades of Grey is de spraakmakende verfilming van de bestseller Fifty Shades of Grey (Vijftig Tinten Grijs) die is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Sinds de eerste uitgave is de Fifty Shades trilogie in 52 verschillende talen vertaald en zijn er wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit.

Genre
Romantiek

Regie
Sam Taylor-Johnson

Cast
Dakota Johnson - Jamie Dornan

Home (3D NL)
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijn
Home (3D NL)

 Klik op een tijdstip om te reserveren:

13:30 uur
16:00 uur

Animatiefilm van DreamWorks over een alienras onder leiding van Steve Martin, dat de aarde als nieuwe thuisbasis kiest.....

Captain Smek is de arrogante leider van de Boov, een alienras dat de Aarde kiest als hun nieuwe thuis. Ze schoppen alle mensen van de planeet af, maar een handjevol weet uit handen van de aliens te blijven. Het koppige tienermeisje Tip ontsnapt en ontmoet de irritante alien Oh die is verstoten. Samen gaan ze op reis om de mensheid te redden.

Genre
3D Animatie

Shaun Het Schaap: De Film
Alle leeftijden
Shaun Het Schaap: De Film

 Klik op een tijdstip om te reserveren:

13:30 uur

Klei-animatiefilm naar de bekende kinderserie over het stoute schaapje Shaun...

Shauns kwade streken zorgen ervoor, dat zijn boer de boerderij verlaat. Shaun, Blitzer en de rest trekken naar de grote stad om hun eigenaar te redden.

Genre
Klei- Animatiefilm

Regie
Richard ‘Golly’ Starzak - Mark Burton

SpongeBob : Spons Op Het Droge (2D)
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomt
SpongeBob : Spons Op Het Droge (2D)

 Klik op een tijdstip om te reserveren:

13:30 uur

Tweede bioscoopfilm waarin de spons SpongeBob SquarePants en zijn vriendjes verschijnen

Een mysterieuze slechterik heeft Bikinibroek aangevallen. De twee aartsvijanden Spongebob en Plankton komen aan land in onze mensenwereld en ze moeten samenwerken om hun eigen wereld te kunnen redden.

Genre
Animatie film