Event in Luxor Theater venray

 

Op woensdag 23 augustus zal Terminator 2 in 3D éénmalig bij ons in het theater vertoont worden.

 

 

Terminator 2: Judgment Day, de zeer succesvolle blockbuster van James Cameron met Arnold Schwarzenegger uit 1991, komt dit jaar terug in de bioscoop. Ditmaal met een sublieme 3D-bewerking die liefhebbers en fans ongetwijfeld zullen waarderen!

Bijna tien jaar zijn verstreken sinds Sarah Connors eerste beproeving. Haar zoon John, de toekomstige leider van het verzet, is opgegroeid tot een flinke jonge kerel. Maar hun nachtmerrie is verre van voorbij. Uit de toekomst daagt een nieuw, nog dodelijker Terminator-model op. Zijn missie: John Connor uit de weg ruimen voor hij volwassen wordt. Gelukkig staan Sarah en John niet alleen in hun strijd met deze angstaanjagende Terminator. 

Ook het menselijke verzet heeft namelijk een krijger naar het verleden teruggestuurd… Zijn missie: John Connor kost wat kost beschermen. De strijd voor morgen kan losbarsten... 

James Cameron herwerkt Terminator 2 tot een waanzinnig 3D-spektakel in samenwerking met DMG Entertainment en StudioCanal. Arnold Schwarzenegger is op zijn best in zijn rol als de cyborg uit de toekomst in één van de succesrijkste sequels aller tijden.

 

In samenwerking met restaurant 05 ( beneden de bioscoop ) verzorgen wij voor u een compleet avondje uit.
Na de film wordt u verwacht bj 05 waar u een drankje aangeboden krijgt en een aantal snacks voor erbij.

Deze complete avond kost € 12,50
Enkel te reserveren via deze site.